Anti-kalk in je hele lijf

Niet dat dit direct valt onder Natuurlijke Hygiëne, althans, daar ben ik het nog niet tegengekomen, maar het is wel een bijzonder vriendelijke manier om (veel) minder last te hebben van je hart- en vaatziekten en -problemen: Chelatie-therapie.

Lees u in, liefst al vóór u bloedverdunners van uw arts krijgt.
Lees u in, liefst al vóór u bloedverdunners van uw arts krijgt.

Met mijn eigen ogen zag ik mijn vader opknappen. Hij stapte niet eens meer op zijn fiets en de fietsproef bij de cardioloog was trouwens ook al héél snel afgelopen “Stopt u maar, meneer”. Maar nu… hij helpt verhuizen, oppassen, stenen sjouwen, verzin het maar. Wat een verschil!

Wilt u informatie uit de eerste hand? Dan is hij hartelijk bereid te delen van zijn hervonden gezondheid. Voor zijn gegevens stuurt u even een berichtje naar info [at] vikta.nl, dan ontvangt u z.s.m. een reactie!

Wat chelatie doet? Zie het als een soort anti-kalk-infuus dat je bloedvaten helpt ontkalken. Mooi is dat dit dus door het hele lichaam gebeurt. Dat is wel een verschil met als je voor een dotterbehandeling of by-pass naar het ziekenhuis moet – daar wordt maar op één of enkele plekken gewerkt.
Eerst krijgt u een aantal infuzen vrij vlot achter elkaar, vervolgens volstaat het om een onderhoudsdosis te nemen, bijv. elke drie maanden.

En dán is de kunst natuurlijk te zorgen dat die vaten kalkvrij blijven. En dáár helpen de inzichten van de Natuurlijke Hygiëne weer erg goed bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *