Sap je een weg naar gezondheid – basiskennis in een prachtig jasje!

Nieuwe uitgave, warm aanbevolen!
Nieuwe uitgave, warm aanbevolen!

In september wordt de nieuwe uitgave van Sap je een weg naar gezondheid uitgebracht.

De reden? De voorraad brochures bij Groene Dag was uitgeput – van de inhoud hebben dus al heel veel mensen kennis kunnen nemen!

Met deze uitgave wordt “de aantrekkelijkheid en de degelijkheid van de sappen weer eens goed in de verf gezet.” Het principe van “genezing zoals met geen medicijnen kan worden verkregen” werkt helemaal volgens de Natuurlijke Hygiëne of Levenswetenschappen: de kennis dat alles wat leeft wordt bestuurd door onveranderlijke wetten.

Sap is voeding, onverbeterbaar. Sap vangt alle substanties die genezing kunnen brengen op uit de groenten en vruchten en brengt ze in het lichaam. Voeding, kruiden en/of medicijnen krijgen dit niet eens voor elkaar zoals sap dat kan.

Voor 64 pagina’s met ontzettend eerlijke, praktische en tijdloze informatie wordt slechts 10 euro + verzendkosten gevraagd. Hiervoor krijg je een prachtige brochure in NatuurStemmingen-stijl.

* NL : op rekening NL64 ABNA 0593 486730 – ten name van Herbômont / BIC: ABNANL2A
* B : op rekening IBAN BE63 6528 3663 7008 van Herbômont – Vloesberg / BIC HBKA BE22
> Graag met naam & adresvermelding in de omschrijving en/of een begeleidend mailtje.

P.S. Juist met deze brochure ben ik zelf erg op weg geholpen, lees mijn verhaal over hoe ik van ziek naar gezond gegaan ben! Wie volgt?

Delen kan hier!
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*verplicht