Lege kruiwagens maken verschil

Wat deze kruiwagens te maken hebben met je voeding en het water dat je drinkt?

Heel je stofwisseling werkt natuurlijk met vloeistoffen. Alles wat je eet, wordt tot vloeistof verwerkt en dan pas kunnen stoffen uitgewisseld worden. Transport via het bloed en lymfevloeistof speelt hierin een belangrijke rol.

Vergelijk het water dat je drinkt eens met een kruiwagen. Dat heeft ruimte om afvalstoffen mee te nemen! Als je bezig bent om je lichaam te helpen van rommel af te komen (lees: je hebt signalen van moeheid, ongemakken, ziekten), dan maakt het gebruik van water zeker verschil. Het kan nog meer helpen als je kiest om extra gezuiverd water te drinken! Want eigenlijk is kraanwater te vergelijken met een kruiwagen die alvast een bodempje afval heeft. Je kunt trouwens eenvoudig zelf meten hoeveel ppm in je water te vinden zijn.

Het moment van water drinken maakt uit: doe je het ‘s morgens als eerste, dan ondersteun je je lever in zijn ontgiftingswerk. Drink een groot glas lauwwarm water en wacht 20-30 minuten. Je kunt dit combineren met het sap van een halve citroen (met een rietje, ter bescherming van je tanden). Een prettige start van je dag!

Wat de voeding betreft: die kan soms wèl met een volle kruiwagen vergeleken worden. Rauwkost niet hoor, dat is powerfood, het bouwt je lichaam op en zorgt dat je darmen genoeg vezels te verwerken krijgen. Zelfgeperste fruitsappen ook niet, die zuiveren goed!
Maar spullen die volgens fabrikanten voor ‘voeding’ doorgaan… bestudeer de etiketten en verwonder je over wat je allemaal aangeprezen krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *