Karakter oefenen door het spreken van Gods Woord

Welkom in Ottoland!
Welkom in Ottoland, dus!

Afgelopen woensdagavond was ik erbij in Ottoland. Het ging het eigenlijk meer over Gods kracht en ons vertrouwen daarop in het algemeen dan specifiek over autisme (“waar ergens in de hersenen iets niet connect”).
De ogen van Annet stralen gewoon als ze over God spreekt. Dankbaarheid te over, want ze heeft een ander leven gekregen. En ze heeft karakter geoefend. Daarover gaf ze ons mee: duik in Het Woord, vraag niet zozeer of God misschien iets wil doen, dank Hem juist voor genezing (bijvoorbeeld). Als je je denken verandert, verandert je hele situatie.

Nog meer van Annet: “Verkeerde gedachten stuur je niet weg met gedachten, maar met Woord van God! Jouw hardop gesproken woorden van God, van leven, van waarheid zorgen voor nieuwe gedachten. Vecht terug!”

“Als je iets wilt ontvangen in geloof dan MOET je je zintuigen achter je laten. Het vraagt van jou een besluit om God volledig te vertrouwen.” (dit laatste naar Hebreeën 11:1)

“Waarom is het zo belangrijk om je geestelijke mens te voeden? Dat je je hart dagelijks vult met het woord van God? Door het te lezen of te luisteren, te spreken… Omdat een sterke geest het verschil is, wanneer jouw situatie in tijd van nood, ziekte of andere problemen om een uitkomst zoekt. Dan zal je vanuit jouw sterke, met Zijn woord vervulde geest, blijven staan en overwinnen.
Spreuken 18: 14 ‘De sterke geest van de mens ondersteunt hem in ziekte of problemen, maar met een zwakke en gebroken geest, wie kan zich staande houden of het verdragen?'”

Dus, bij dezen: er is nog zo’n soort avond, maar dan anders, volgende week. Zin in bemoediging (en wie weet ook aanmoediging)?
Speciaal voor vrouwen die het Woord kennen, leven en delen aldus Heleen de Groot (de gastvrouw), al mogen mannen ook meeluisteren ;), deze keer naar het verhaal van Monique van Bruggen.

Stuur een berichtje als je de leesbare uitnodiging wilt ontvangen!

En wat Annets verhaal betreft: hier vertelt ze er samen met haar man over, in het Engels. Of kijk op Facebook, Gospel Power House

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *